Wetenswaardigheden

Belangrijke wetenswaardigheden en tips

Wat moet u weten over onze apparatuur:

TOEPASSINGSGEBIED & AANSPRAKELIJKHEID:
• De aangeboden apparatuur is uitermate geschikt voor toepassing in particuliere woningen en/of ruimten. Toepassing in bedrijfspanden en/of zakelijke objecten wordt door ons afgeraden. Hiervoor adviseren wij contact op te nemen met een professionele beveiligings-installateur. Vraag hier naar de mogelijkheden.

• Wij kunnen op geen enkele manier aansprakelijk gesteld worden voor eventuele (gevolg)schade welke is ontstaan na het mogelijk niet juist functioneren van de geleverde apparatuur. Zie hiervoor ook onze Algemene Voorwaarden.
De voornaamste reden hiervoor is dat wij geen inzicht hebben in de situatie waarin de apparatuur gebruikt wordt. Een bewegingsdetector bijvoorbeeld dient op de juiste manier geprojecteerd en geinstalleerd te worden om een juiste werking te waarborgen. Bij een professioneel beveiligingsbedrijf heeft men hiervoor specialisten in dienst. Tevens kunnen zij periodiek onderhoud op de installatie verlenen zodat deze altijd in goede staat verkeerd. Denk hierbij aan het schoonmaken en testen van bewegingsdetectoren, maar ook het periodiek wisselen van batterijen in draadloze detectoren. Wilt u hier meer over weten, informeer dan hier naar de mogelijkheden.


TIPS ALARMINSTALLATIE:

• Voorkom dat een een passief infrarood bewegingsdetector (PIR) rechtstreeks naar buiten kijkt of naar een radiator. Deze detectoren reageren op (lichaams)warmte. Doorgaans is de kijkhoek vanuit een hoekdetector 90 graden en van een plafonddetector 360 graden.
• Doormelding van alarmmeldingen kan alleen door middel van een vooraf ingesproken bericht naar een (mobiel) telefoontoestel. Doormelding naar een Particuliere Alarm Centrale (PAC) is met onze apparatuur niet mogelijk. Hiervoor adviseren wij u contact op te nemen met een professionele alarm-installateur. Vraag hier naar de mogelijkheden.
Stickers met vermelding van inbraakbeveiliging werken preventief. Binnenkort zijn deze in onze webshop verkrijgbaar.

Binnenkort volgen hier meer tips...


TIPS CAMERABEWAKING:

• Onze buitencamera's zijn tevens uitermate geschikt voor binnengebruik.
• Om camerabeelden op uw televisie te krijgen bestaan er diverse mogelijkheden. Dit is afhankelijk van uw apparatuur en type kabelaansluiting. Vraag hier naar een vrijblijvend advies voor de benodigde apparatuur.
• Dummy-camera's of nep-camera's zien er zeer realistisch uit en hebben een preventieve werking. Bovendien zijn ze erg goedkoop.
Stickers met vermelding van camera-bewaking werken preventief.

Binnenkort volgen hier meer tips...


Het team van Bewaakuwhuis.nl